Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 05. 16., cs - 07:50
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy román állampolgár ellen. A 43 éves férfi 2019. május 15-én a reggeli órákban egy szolnoki áruházban a polcról levett és elfogyasztott egy túró rudit, illetve egy üdítőt, majd egy zoknit a ruházatába rejtve a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági szolgálat munkatársa észlelte a lopást, és feltartóztatta a jogsértőt. A rendőrök előállították, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a férfit.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.