Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2021. 09. 20., h - 08:13
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Nagykörű belterületén 2021. szeptember 19-én a déli órákban. A sofőr egy útkereszteződéshez érve Y-megfordulást kívánt végrehajtani, azonban manővere során gépkocsija bal hátsó sarkával nekiütközött az úttest mellett elhelyezett elektromos kapcsolószekrénynek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a gépjárműben és a kapcsolószekrényben is anyagi kár keletkezett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.

 

Életmentés Szent Miklós napján

A kőbányai rendőrök egy bevásárlóközpontban élesztettek újra defibrillátorral egy eszméletlen férfit a biztonsági őrök segítségével.