Hírek Pest megyéből

2021. 09. 15., sze - 07:29
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kék események számokban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 27 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül négy súlyos, három könnyű sérüléssel, további 20 anyagi kárral végződött. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt négy szabálysértési feljelentést tettek, illetve három ember ellen kezdeményeztek büntetőeljárást, akik eltiltás hatálya alatt vezettek járművet.

A Pest megyei rendőrök 15 embert elfogtak, négyet az ellenük kiadott elfogatóparancs alapján, hatot bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 11 embert előállítottak, nyolcat bűncselekmény elkövetése miatt. Biztonsági intézkedés nyolc alkalommal történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.