Hírek Vas megyéből

2018. 01. 11., cs - 08:38
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további kettő, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. január 10-én, Szombathelyen. Egy 52 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Rohonci úton, amikor az egyik gyalogos-átkelőhelyen elsodort egy nőt. A gyalogos az ütközés következtében az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint ugyancsak könnyű sérüléseket szenvedett az a kerékpáros is, akit egy autó sodort el 2018. január 10-én, Sárvár külterületén. Egy 20 éves csényei lakos személygépkocsival közlekedett Ikervár felől Sárvár irányába, a 8701-es számú úton, amikor haladása során elsodort egy biciklist. A Sárvári Rendőrkapitányság a baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A gyalogosok és a kerékpárosok a közúti közlekedés legvédtelenebb és legsérülékenyebb résztvevői, ezért kérjük az úton lévőket, hogy tanúsítsanak fokozott odafigyelést egymás iránt!

A rendőrök 2018. január 10-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 33 éves helyi lakost, aki az intézkedést megelőzően a megyeszékhelyen előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit. A tettlegesség következtében a sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A nyomozók Sz. Szilárdot gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Németh Attilát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 42 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Közlemény

Személyi változás a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

 

Őrizetben a fiatalkorú

Indítványozzák letartóztatását a bátonyterenyei nyomozók a 17 éves mátraverebélyi fiúnak.