Hírek Vas megyéből

2018. 01. 11., cs - 08:38
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további kettő, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. január 10-én, Szombathelyen. Egy 52 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Rohonci úton, amikor az egyik gyalogos-átkelőhelyen elsodort egy nőt. A gyalogos az ütközés következtében az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint ugyancsak könnyű sérüléseket szenvedett az a kerékpáros is, akit egy autó sodort el 2018. január 10-én, Sárvár külterületén. Egy 20 éves csényei lakos személygépkocsival közlekedett Ikervár felől Sárvár irányába, a 8701-es számú úton, amikor haladása során elsodort egy biciklist. A Sárvári Rendőrkapitányság a baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A gyalogosok és a kerékpárosok a közúti közlekedés legvédtelenebb és legsérülékenyebb résztvevői, ezért kérjük az úton lévőket, hogy tanúsítsanak fokozott odafigyelést egymás iránt!

A rendőrök 2018. január 10-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 33 éves helyi lakost, aki az intézkedést megelőzően a megyeszékhelyen előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit. A tettlegesség következtében a sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A nyomozók Sz. Szilárdot gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Negyven forintot raboltak

Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azokban az ügyekben a vizsgálatokat, amelyeket három járművezetővel szemben folytatott.

 

Három migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A szegedi járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.