Hírek Vas megyéből

2018. 12. 05., sze - 07:51
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. december 4-én az a budapesti lakos, akit a megyeszékhelyen igazoltattak a járőrök. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a közlekedőket, ha a volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A rendőrök 2018. december 4-én egy győri lakost igazoltattak Vépen. Az intézkedés során megállapították, hogy az 56 éves férfivel szemben a Győri Járásbíróság – csalás bűncselekmény elkövetése miatt – elfogatóparancsot adott ki, ezért a személyt elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fegyelmi

Budapest rendőrfőkapitánya vizsgálatot rendelt el, mert egy bejelentésre nem megfelelően reagált a Tevékenység-irányítási központ munkatársa.

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.