Hírek Veszprém megyéből

2018. 09. 21., p - 07:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában  két sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Öt főt állítottak elő, közülük egy embert ittas járművezetés miatt.

A járőrök 2018. szeptember 20-án 15 óra körül Berhida belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 68 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondás vizsgálatot is végeztek, mely pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.