Hírek Veszprém megyéből

2018. 09. 21., p - 07:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában  két sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Öt főt állítottak elő, közülük egy embert ittas járművezetés miatt.

A járőrök 2018. szeptember 20-án 15 óra körül Berhida belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 68 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondás vizsgálatot is végeztek, mely pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.