Hírek Veszprém megyéből

2018. 10. 12., p - 08:11
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt állított elő, köztük három embert ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. október 11-én a hajnali órákban Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 48 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a fiatalkorú

Indítványozzák letartóztatását a bátonyterenyei nyomozók a 17 éves mátraverebélyi fiúnak. 

 

Magára hívta a rendőröket

Egy debreceni autómosó alkalmazottjai vitték el azt az autót, amit a tulajdonosa azért hagyott ott, hogy kitakarítsák. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit.

 

Sörre bor

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói elfogták és őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki alig több mint két hét alatt háromszor tört be ugyanarra a helyre.