Hírek Veszprém megyéből

2018. 12. 07., p - 08:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe, négy személyt fogott el, közülük hármat az ellenük kiadott körözés alapján. Kilenc embert állítottak elő, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. december 6-án 9 óra körül Pápa belterületén igazoltattak egy 49 éves helyi  lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel jogerős börtönbüntetését nem kezdte meg. A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tiltott határátlépésért felel

Szamosbecs belterületén igazoltatták a román állampolgárságú férfit, aki az eljárás adatai szerint illegálisan lépett be Magyarország területére.

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.

 

Rablás Nyírbátorban

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vették.