Hírek Veszprém megyéből

2018. 12. 07., p - 08:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe, négy személyt fogott el, közülük hármat az ellenük kiadott körözés alapján. Kilenc embert állítottak elő, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. december 6-án 9 óra körül Pápa belterületén igazoltattak egy 49 éves helyi  lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel jogerős börtönbüntetését nem kezdte meg. A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A gyanú emberölés

Három gyanúsítottat hallgatott ki a BRFK az újpesti férfi eltűnésével kapcsolatban.

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.