Hírek Veszprém megyéből

2019. 01. 11., p - 07:41
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, köztük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Öt embert állítottak elő, közülük kettőt ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A járőrök 2019. január 10-re virradóra Várpalota belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 54 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök a férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés miatt büntető feljelentést kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.