Hírek Veszprém megyéből

2019. 02. 16., szo - 06:33
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, mindegyikőjüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Öt főt állítottak elő, köztük négy embert ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2019. február 15-ére virradó éjszaka Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 35 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra és ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.