Hírek Veszprém megyéből

2020. 06. 28., v - 07:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe, tizenöt embert állított elő, köztük tizenkettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre, ittas járművezetés miatt kilenc sofőrrel szemben intézkedtek.

A járőrök Balatonfüreden ellenőriztek egy személygépkocsit és igazoltatták annak vezetőjét, egy 51 éves dunakeszi lakost 2020. június 27-én 9 óra 9 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Dunakeszi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mert nem fizette be a rá kiszabott pénzbírságot, ezért őt a járőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra. Ezt követően a pénzbüntetést a körözött személy befizette.

A rendőrök megállapították továbbá, hogy a sofőrt a Budakörnyéki Járásbíróság véglegesen eltiltotta a járművezetéstől. A férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam