Hírek Veszprém megyéből

2020. 07. 30., cs - 07:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat főt fogott el, köztük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Tizennégy személyt állítottak elő, közülük tizenhárom embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. július 29-én délelőtt Veszprémben állítottak meg egy autót, és ellenőrizték annak vezetőjét, illetve három utasát. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr ellen a Pápai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a bíróság elzárásra változtatta át. A járőrök a 21 éves pápai lakost előállították, és miután a férfi a bírságot befizette, szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.