Ittas járművezetők Vas megyében

2020. 05. 22., p - 08:23
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök büntetőeljárást indítottak a férfiakkal szemben.

Ittasan ült a volán mögé az az ikervári lakos, akit 2020. május 21-én igazoltattak a rendőrök Sárváron, az Árpád utcában. Munkatársaink az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították.

A rendőrök 2020. május 21-én, Celldömölk belterületén igazoltattak egy férfit, aki gépkocsival közlekedett. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították.

Mindkét férfival szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az illetékes rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendhagyó rendőri ellenőrzés Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.

 

Nyolc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.