Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Vas megyében

2021. 09. 15., sze - 08:23
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyik sofőr sem tartotta magánál a vezetői engedélyét.

Munkatársaink 2021. szeptember 14-én, egy személygépkocsival közlekedő férfit igazoltattak a Zsennye és Tompaládony közötti útszakaszon. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították.

Ugyancsak ittasan vezette gépkocsiját az a férfi, akit 2021. szeptember 14-én igazoltattak a rendőrök Rum belterületén. Az intézkedés során a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.

Mindkét sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.