Ittasan okozott balesetet

2018. 05. 16., sze - 15:17
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zárták le a nyomozást annak a tordasi lakosnak az ügyében, aki ittas állapotban okozott közlekedési balesetet Székesfehérváron.

A nyomozás adatai szerint a 45 éves tordasi nő 2018. február 12-én 19 óra 46 perckor Székesfehérváron, a Sárkeresztúri úton közlekedett egy Audi típusú személygépkocsival, a Domb utca felől az Akácfa utca irányába. Haladása során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Volkswagen típusú személygépkocsival, illetve a Volkswagen mögött haladó Opel típusú személyautóval is. A helyszínre érkező rendőrök az Audi vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért az egyenruhások a sofőrt további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen bevonták.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.