Ittasan okozott balesetet

2018. 05. 16., sze - 15:17
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zárták le a nyomozást annak a tordasi lakosnak az ügyében, aki ittas állapotban okozott közlekedési balesetet Székesfehérváron.

A nyomozás adatai szerint a 45 éves tordasi nő 2018. február 12-én 19 óra 46 perckor Székesfehérváron, a Sárkeresztúri úton közlekedett egy Audi típusú személygépkocsival, a Domb utca felől az Akácfa utca irányába. Haladása során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Volkswagen típusú személygépkocsival, illetve a Volkswagen mögött haladó Opel típusú személyautóval is. A helyszínre érkező rendőrök az Audi vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért az egyenruhások a sofőrt további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen bevonták.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság miatt keressük

Az újlipótvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.