Ittasan okozott balesetet

2018. 05. 16., sze - 15:17
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zárták le a nyomozást annak a tordasi lakosnak az ügyében, aki ittas állapotban okozott közlekedési balesetet Székesfehérváron.

A nyomozás adatai szerint a 45 éves tordasi nő 2018. február 12-én 19 óra 46 perckor Székesfehérváron, a Sárkeresztúri úton közlekedett egy Audi típusú személygépkocsival, a Domb utca felől az Akácfa utca irányába. Haladása során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Volkswagen típusú személygépkocsival, illetve a Volkswagen mögött haladó Opel típusú személyautóval is. A helyszínre érkező rendőrök az Audi vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért az egyenruhások a sofőrt további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen bevonták.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam