Ittasan szenvedett balesetet a sofőr – a rendőrök előállították

2020. 10. 24., szo - 08:25
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A férfi nem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. október 23-án, a gyöngyösfalui vasúti átjárónál. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a 87-es számú főúton, amikor haladása során elvesztette uralmát a járműve felett, lesodródott az útról és egy vízelvezető árokba csapódva állt meg. A férfi a balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült. A helyszíni intézkedés során a balesetet okozó gépjármű vezetőjével szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A férfi nem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal, így vele szemben a büntetőeljárás mellett szabálysértési eljárást is indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.