Ittasan, vezetői engedély nélkül

2017. 09. 13., sze - 08:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései Veszprém megyéből.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, kilenc személyt állított elő, köztük hat embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja, három főt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Egy gépkocsival közlekedő férfit ellenőriztek a Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 12-én délelőtt Dörgicsén. A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a dörgicsei lakost további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, az engedély nélküli vezetés miatt a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segélykiáltások a szomszédból

Egy férfi hívta fel a rendőrség Tevékenység Irányító Központját 2018. január 18-án a hajnali órákban, hogy a szomszédjában lakó idős nő segítségért kiabál.

 

Tujákat lopott

A vecsési rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításához.