Ittasan, vezetői engedély nélkül

2017. 09. 13., sze - 08:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései Veszprém megyéből.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, kilenc személyt állított elő, köztük hat embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja, három főt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Egy gépkocsival közlekedő férfit ellenőriztek a Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 12-én délelőtt Dörgicsén. A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a dörgicsei lakost további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, az engedély nélküli vezetés miatt a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az akkumulátort is ellopta

Vádemelési javaslattal fejezték be a pesterzsébeti rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki kisteherautókat tört fel Budapesten.

 

Újraélesztették

A rákospalotai rendőrök mentették meg annak a férfinak az életét, aki majdnem életét vesztette egy füstmérgezésben.

 

Segítettek

Jász-Nagykun-Szolnok megye területén az elmúlt napokban több alkalommal is segítettek a rendőrök.