Kábítószerfogás Baján

2019. 05. 23., cs - 14:48
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Közel két kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le a bajai rendőrök.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 22-én a délelőtti órákban ellenőrzést tartottak egy bajai lakásban. Az egyenruhások érkezésekor az ingatlanban tartózkodó 24 éves helyi férfi kisebb csomagokat próbált az ablakon keresztül kidobálva eltüntetni a rendőrök elől.

A nyomozók a lakóház környezetében bruttó 1547 gramm növényi származékot, valamint bruttó 492 gramm fehér színű kábítószergyanús port találtak, amit le is foglaltak. A lakásban tartott kutatás során kábítószer termesztéséhez alkalmas edényeket, valamint az adagolásához használatos mérleget, őrlőt és csomagolóanyagot találtak. A lefoglalt anyagokat szakértő bevonásával vizsgálják.

B. Dávidot gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi jelenleg szabadlábon védekezhet.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.