Készpénzt lopott, elfogták

2018. 10. 12., p - 13:21
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás vétség miatt folytattak eljárást egy 56 éves nő ellen, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2018. augusztus 10-én 10 óra és 2018. augusztus 13-án 6 óra közötti időszakban ismeretlen személy közel háromszázezer forint készpénzt lopott el tihanyi ingatlanából.

A nyomozás során végzett adatgyűjtés eredményeként a rendőrök egy 56 éves balatonfüredi nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az eljárás során foganatosított házkutatás alkalmával az eltulajdonított készpénz hiánytalanul előkerült, azt a nyomozók visszaadták jogos tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt határsértő egy kisteherautó rakterében

Békés megyében, a battonyai közúti határátkelőhelyen akart belépni Magyarországra egy kisteherautóval egy román férfi. A jármű rakterében kialakított rejtekhelyen öt török állampolgár bújt meg.