Komárom-Esztergom megyei összesítő

2021. 06. 23., sze - 07:27
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások tíz személyt fogtak el, nyolc főt állítottak elő, valamint hat ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

A tatai járőrök 2021. június 22-én délelőtt Tatán, a Honvéd úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során a 36 éves sofőrrel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért az egyenruhások további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították. A kábítószerteszt pozitív eredményt jelzett, a sofőrt gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, a vezetői engedélyét elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.