Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 09. 25., k - 07:52
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el és öt főt állítottak elő. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az esztergomi rendőrök 2018. szeptember 24-én 14 óra 15 perckor Esztergomban igazoltattak egy piliscsévi lakost. A férfiről megállapították, hogy ellene a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. Őt  a kollégák elfogták.

A rendőrségre 2018. szeptember 24-én a reggeli órákban lopásról érkezett bejelentés. A gyanú szerint egy helyi lakos egy áruházból ruhaneműt lopott el úgy, hogy a termékből az áruvédelmi eszközöket kivágta, a ruhát pedig a saját ruházata alá felvette. A rendőrök kiérkezéséig a 39 éves nőt visszatartották. A járőrök a tettest a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasság a gyanú

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatát azoknak az ügyeknek, amelyeket hat járművezetővel szemben folytatott.