Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 10. 04., cs - 07:47
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre öt esetben került sor. A járőrök három  ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A dorogi rendőrök 2018. október 3-án Dorogon, a Munkás utcában igazoltattak egy robogóval közlekedő férfit, aki nem viselt bukósisakot. A férfival szemben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, amely pozitív értéket mutatott. A helyi lakost a rendőrkapitányságra előállították.

A tatabányai rendőröket még ezen a napon 23 óra 15 perckor csendháborításhoz riasztották. A kollégák megjelentek Tatabányán a Vitális István úton, ahol egy lakásban igazoltattak egy 19 éves nőt. A megállapították, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A helyi lakost a járőrök elfogták és őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.

 

Ismerősét akarta kirabolni

Bántalmazta a sértettet és a pénzét is el akarta venni az a tatabányai férfi, aki ellen befejezték a vizsgálatot.

 

Illegális migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.