Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 10. 04., cs - 07:47
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre öt esetben került sor. A járőrök három  ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A dorogi rendőrök 2018. október 3-án Dorogon, a Munkás utcában igazoltattak egy robogóval közlekedő férfit, aki nem viselt bukósisakot. A férfival szemben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, amely pozitív értéket mutatott. A helyi lakost a rendőrkapitányságra előállították.

A tatabányai rendőröket még ezen a napon 23 óra 15 perckor csendháborításhoz riasztották. A kollégák megjelentek Tatabányán a Vitális István úton, ahol egy lakásban igazoltattak egy 19 éves nőt. A megállapították, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A helyi lakost a járőrök elfogták és őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.