Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 12. 01., szo - 07:25
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök egy személyt fogtak el és öt főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A helyi járőrök Esztergomban állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2018. november 30-án délután. A rendőrök ellenőrizték a sofőr iratait, majd alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. A 75 éves helyi férfit előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel a közlekedésben szabályosan részt vevők és más személyek életét, testi épségét is veszélyezteti. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.

 

Ismerősét akarta kirabolni

Bántalmazta a sértettet és a pénzét is el akarta venni az a tatabányai férfi, aki ellen befejezték a vizsgálatot.

 

Illegális migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.