Közlemény

2017. 08. 29., k - 10:49
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Meghosszabbította a rendőrség a kártékony vaddisznó- és szarvasállomány megfékezése érdekében korábban kiadott belterületi vadászati engedélyt Pécsett.

Ahogy arról korábban beszámoltunk  2017. március 1-je és 2017. augusztus 31-e közötti időszakra belterületi vadászati engedélyt adott ki a Pécsi Rendőrkapitányság a Hosszúcser Vadászegylet számára, a Pécs belterületén elszaporodott kártékony vaddisznó- és szarvasállomány megfékezése érdekében.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a lakosságot, hogy a vadászegylet kérelme alapján a pécsi Völgyi dűlő – Felsőmakár dűlő, Magyarürögi út és a Tiborc utca által határolt területre vonatkozó belterületi vadászati engedélyt 2017. szeptember 1-től 2017. december 31-ig a csillagászati napnyugtát követő 1 óra és a csillagászati napkeltét megelőző 1 óra közötti időszakra vonatkozóan meghosszabbították.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy az érintett területen fokozott figyelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.