Közös horgászverseny

2019. 06. 18., k - 12:34
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az erőműves horgásztavaknál szervezték meg a hagyományos vetélkedést.

A Tolna Megyei Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport 2019. június 14-én horgászversenyt szervezett, melyen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tolna Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviseltette magát. A jó hangulatú rendezvényen a ezúttal a kisebbségi önkormányzat versenyzői jeleskedtek.

A versenyt a pálfai Száraz János nyerte, aki több mint 24 kilogramm halat fogott. Ő horgászta ki a legnagyobb súlyú halat is. A második a bogyiszlói Orsós Zoltán lett, míg a harmadik helyen a németkéri Sárközi Roland végzett.      

kép

A résztvevők a napot egy kötetlen beszélgetéssel és egy közösen elfogyasztott ebéddel zárták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.