Közös szolgálat Zala megyében

2019. 11. 18., h - 11:03
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrök az állatvédőkkel teljesítenek majd járőrszolgálatot.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dr. Sipos Gyula r. vezérőrnagy 2019. november 15-én egyeztetett az állatvédő szervezetek tagjaival.

A megbeszélésen jelen volt: Dr. Mityók Szabina, a Zala Megyei Főügyészség ügyésze, Igaz Klaudia, az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala Megyei Egyesület elnöke, Abai Erika, a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely vezetője, Tolnai Mária, a Bottyán Equus Közhasznú Alapítvány képviselője, Német Edina, az Állatmentő Szolgálat Alapítvány koordinátora és Somogyi Zoltán, az Állatmentő Szolgálat Alapítvány elnöke.

Az egyeztetés célja, a további együttműködés irányának megbeszélése volt, annak érdekében, hogy a rendőrök az állatvédőkkel közösen fellépjenek az állatkínzások elkerülése érdekében.

A járőrszolgálatok során a rendőrök és az állatvédelemmel foglalkozó szervezetek tagjai előre egyeztetett időpontokban és helyszíneken együtt teljesítenek szolgálatot azért, hogy megelőzzék és felderítsék azon jogsértéseket, amelyek az állatvédelemmel kapcsolatosak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

2 millió forint a nyomravezetőnek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője felemelte a Tótkomlóson 2019. október 26-án holtan talált csecsemő ügyében elrendelt nyomozás során korábban kitűzött nyomravezetői díjat.