Kukát és egy nyilvános WC-t is megrongáltak Derecskén

2021. 09. 15., sze - 11:02
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A két helyi férfit még a feljelentés napján elfogták a rendőrök. Garázdaság miatt kell felelniük.

A nyomozás adatai szerint egy férfi tett feljelentést a Derecskei Rendőrőrsön 2021. szeptember 9-én délután arról, hogy a belvárosban – előző este – ismeretlenek megrongáltak egy kukát és egy nyilvános WC-t. A jelzést követően a rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amely eredményeként még aznap, órákon belül azonosították a feltételezett elkövetőket. A két helyi férfit előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Mindketten beismerő vallomást tettek.

Velük szemben a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.