Lezárt ügy: Bement aludni egy házba, majd ébredés után lopott a férfi

2020. 07. 03., p - 10:23
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A pétfürdői sértett feljelentése alapján indult nyomozás ismeretlen tettes ellen, miszerint 2020. április 23. és május 1. között bement az ingatlanába, és onnan szeszes italt, benzint és egy csavarhúzót is lopott.

Az adatgyűjtés eredményeként a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 44 éves pétfürdői férfit, majd elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi elmondta, hogy italozás után hazafelé tartott, amikor érezte, hogy elfáradt. Már nem akart otthonáig gyalogolni, így bement az épületbe. Ébredéskor észrevette a helyiségben lévő flakonokat, azokat magához vette, és a szeszes italt útközben elfogyasztotta. A másik két üveg benzinnel volt töltve, azokat eldobta.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.