Lezárt ügy: besurrant és pénzt lopott

2020. 01. 22., sze - 13:45
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az 50 éves helyi férfinak az ügyében, aki ellen lopás miatt folyt nyomozás.

Az eljárás adatai alapján a Várpalotán élő sértett 2019. szeptember 25-én kora délután rövid ideig nyitva hagyta társasházi lakásának bejárati ajtaját, amikor kis időre elment otthonról. Mialatt az ingatlan őrizetlenül maradt, egy 50 éves ismerőse bement oda, és több tízezer forint készpénzt tulajdonított el onnan. A nyomozók a férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítségnyújtás elmulasztása lehet a vád

A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást annak a tolnai sofőrnek az ügyében, aki a gyanú szerint balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Őrizetben a cserbenhagyó

Őrizetbe vették a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint terepjárójával elütött, majd magárahagyott egy motorost Csengele közelében.