Még aznap elfogták

2019. 08. 05., h - 10:02
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot azzal a férfival szemben, aki betört egy körösszakáli ingatlanba.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. június 29-én 11 óra 30 perc körül arról, hogy Körösszakálon betörtek a házába. A nyomozás adatai szerint az ismeretlen személy kifeszítette az ingatlan bejárati ajtaját, majd a lakásból italokat és egy parkettacsiszoló gépet lopott el.

A rendőrök a helyszínen adatot gyűjtöttek, majd a beszerzett információk alapján még aznap azonosítottak és elfogtak egy helyi lakost. Az egyenruhások a 23 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. M. Sándor beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelynek vizsgálati szakaszában a rendőrök elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindenét elvették

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a három siklósi lakosnak, akik egy 80 éves nőt akaratában, mozgásában korlátoztak, és felélték a vagyonát.