Megszegte a távoltartás szabályait

2019. 01. 12., szo - 08:46
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A 63 éves férfit szabálysértési őrizetbe vették a nagyatádi rendőrök.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított szabálysértési eljárást egy nagykorpádi lakos ellen, aki - annak ellenére, hogy a Nagyatádi Járásbíróság távoltartását rendelte el - 2019. január 11-én délelőtt visszatért felesége otthonába. A férfit a körzeti megbízottak elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.