Megverte az élettársát

2016. 12. 14., sze - 09:34
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Többször arcon ütötte, majd egy széklábbal is bántalmazta párját egy férfi Pécsett.

Egy nő 2016. december 13-án 12 óra körül tett feljelentést a rendőrségen, mert elmondása szerint az élettársa Pécsett, az uránvárosi lakásukban éjszaka többször arcon ütötte, emiatt elvesztette az egyensúlyát és ráesett egy kisasztalra. Később a vita tovább folytatódott, majd amikor a férfi a konyhában leült egy székre, az összetört alatta. Ekkor megfogta a kitört széklábat és azzal bántalmazta a nőt.

Az 50 éves pécsi férfit a rendőrök elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionon bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompán. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.