Négy súlyos baleset 24 óra alatt

2019. 08. 14., sze - 08:54
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Motoros, gyalogos, kerékpáros és egy autó utasa is sérült a Fejér megyei balesetekben.

Dunaújvárosban 2019. augusztus 14-én délelőtt egy kereszteződésben a balra kanyarodó autó nem adta meg az elsőbbséget az egyenesen haladó járműnek és összeütköztek. A baleset következtében a vétlen sofőr utasa súlyos sérülést szenvedett. Ugyanezen a napon, délután Úrhidán, a Kossuth utcában történt hasonló jellegű közlekedési baleset. A baleset során a balra kanyarodó autós egy szabályosan közlekedő motorossal ütközött. A motoros nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A kora esti órákban Iváncsán eddig ismeretlen okokból, egy kereszteződésben kezdett tolatni egy helybeli autós, aki figyelmetlenül végezve a tolatást, elütötte egy az úttesten sétáló szintén iváncsai gyalogost. A 64 éves férfinek súlyos sérülése keletkezett az ütközéstől. Késő este Székesfehérváron a Zomori utcában ütöttek el egy 51 éves kerékpáros hölgyet. A balesetben a járművezető nem adott elsőbbséget a kerékpárosnak, aki az ütközéstől súlyos sérüléseket szenvedett.

1

A 24 órában történt súlyos balesetek körülményeit büntető eljárások keretében vizsgálja a rendőrség. A rendőrség kéri, hogy a megváltozott időjárási viszonyoknak megfelelően körültekintően, türelmesebben közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.