Országos összesítő

2019. 10. 18., p - 03:04
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2019. október 17-én  0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 72 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 balesetben 1 személy vesztette életét, 13 súlyos és 58 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 183 személyt fogott el, közülük 59 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 85 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 202 személyt állítottak elő, köztük 96 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 98 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 20 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Magyarország területén 3 személy ellen közokirat-hamisítás, egy személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.