Országos összesítő

2019. 12. 03., k - 04:31
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarországon 2019. december 2-án 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 59 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 3 balesetben 3 személy vesztette életét, 16 súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 135 személyt fogott el, közülük 36 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 63 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 171 személyt állítottak elő, köztük 97 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 88 esetben foganatosítottak.

Ezen a napon a rendőrök és katonák 63 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 7 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.