Országos összesítő

2020. 01. 14., k - 04:54
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. január 13-án 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 39 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 11 súlyos és 28 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 206 személyt fogott el, közülük 59 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 193 személyt állítottak elő, köztük 106 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 88 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 145 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 19 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 21 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 3 személy ellen közokirat-hamisítás, 9 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.