Országos összesítő

2020. 01. 15., sze - 05:00
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

2020. január 14-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 33 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 10 súlyos és 21 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 201 személyt fogott el, közülük 51 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 96 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 190 személyt állítottak elő, köztük 103 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 2 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 87 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 90 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 20 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 4 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 2 fő ellen embercsempészés indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.