Országos összesítő

2020. 10. 16., p - 05:08
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Magyarország területén a 2020. október 15-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 49 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy személy vesztette életét, 11 súlyos és 37 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 188 személyt fogott el, közülük 48 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 88 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 212 személyt állítottak elő, köztük 112 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 72 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 138 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 5 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. 

Hazánk területén 7 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, három személy ellen embercsempészés, két személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Véradás Dombóváron

A városi rendőrkapitányság munkatársai ismét hozzájárultak a rászorulók életének megmentéséhez.

 

Őzikét mentettek az árvízből

Szabadidős rendőrtől kért segítséget egy helyi vadász Tiszaszederkénynél egy, az árvíz miatt bajbajutott állat megmentéséhez.

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.