Országos összesítő

2020. 11. 21., szo - 05:06
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2020. november 20-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 32 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 9 súlyos és 23 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 157 személyt fogott el, közülük 41 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 59 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 162 személyt állítottak elő, köztük 101 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 91 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 181 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 102 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 2 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 2 személy ellen közokirat-hamisítás, további 4 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltiltás hatálya alatt vezetett-őrizetbe vették

A nagykőrösi egyenruhások az egyik hiányzó irányjelzője miatt állították meg a sofőrt. Kiderült, hogy nem is ülhetett volna volán mögé. Két hatóság, több alkalommal is eltiltotta őt a járművezetéstől.