Rendőri segítséggel jutottak be otthonukban megsérült idősekhez

2018. 03. 20., k - 15:54
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Biztonsági intézkedés Gyulán és Békéscsabán.

Rendőrök segítettek bejutni otthonukban megsérült, egyedül élő idősekhez Gyulán és Békéscsabán. A Gyulai Rendőrkapitányságra 2018. március 19-én, 11 óra körül egy 95 éves, gyulai asszony egyik hozzátartozója tett bejelentést, mert az idős nő nem jelentkezett nála és nem tudta őt elérni. A rendőrök a házhoz érve hallották, hogy a néni segítséget kér. Miután bejutottak hozzá látták, hogy a földön fekszik. Előző nap elesett és nem tudott felállni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá. Hasonló helyzetben segítettek a rendőrök Békéscsabán is. A Kazinczy lakótelepen, 2018. március 20-án, 1 óra 45 perc körül lakásából segítségért kiabált egy 80 éves nő. A szomszédok értesítették a rendőrséget, majd a rendőrjárőrök bementek a lakásba és mentőt hívtak az idős asszonyhoz, mert elesett, megsérült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.

 

Garázdaság és rongálás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében és 2019 januárjában is garázdálkodott.

 

Lakásba törtek be

A salgótarjáni nyomozók egy 18 éves fiút vettek őrizetbe és gyanúsítottként hallgatták ki fiatalkorú társait.