Rendőri segítséggel jutottak be otthonukban megsérült idősekhez

2018. 03. 20., k - 15:54
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Biztonsági intézkedés Gyulán és Békéscsabán.

Rendőrök segítettek bejutni otthonukban megsérült, egyedül élő idősekhez Gyulán és Békéscsabán. A Gyulai Rendőrkapitányságra 2018. március 19-én, 11 óra körül egy 95 éves, gyulai asszony egyik hozzátartozója tett bejelentést, mert az idős nő nem jelentkezett nála és nem tudta őt elérni. A rendőrök a házhoz érve hallották, hogy a néni segítséget kér. Miután bejutottak hozzá látták, hogy a földön fekszik. Előző nap elesett és nem tudott felállni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá. Hasonló helyzetben segítettek a rendőrök Békéscsabán is. A Kazinczy lakótelepen, 2018. március 20-án, 1 óra 45 perc körül lakásából segítségért kiabált egy 80 éves nő. A szomszédok értesítették a rendőrséget, majd a rendőrjárőrök bementek a lakásba és mentőt hívtak az idős asszonyhoz, mert elesett, megsérült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tudott elszámolni az oszlopokkal

Több, mint félszáz akácoszlopot vitt el az ásotthalmi erdészet területéről egy helybeli férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Ruhatolvaj Szegeden

Egy szegedi bevásárlóközpont egyik üzletéből nadrágot vitt el egy makói fiatal. A gyanúsított ezután egy másik boltból is lopott, ekkor azonban tetten érték.

 

Török kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M0-ás autóúton

Az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon, a 26. kilométernél egy teherautó és egy személyautó ütközött össze.