Rendőrkézen az áruházi tolvajok

2020. 07. 09., cs - 09:08
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök három személlyel szemben indítottak eljárást.

Bicskén, a Kossuth téren található áruház alkalmazottai kértek rendőri segítséget 2020. július 8-án délután, mivel egy 34 éves helyi illetőségű férfi és 24 éves társa az üzletből több üveg szeszes italt tulajdonított el úgy, hogy az azokon található áruvédelmi eszközöket megrongálták.  A kiérkező rendőrök a férfit és a nőt a helyszínen elfogták, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra. A bűncselekménnyel kapcsolatos elszámoltatásuk folyamatban van.

A járőrök ugyancsak lopás miatt intézkedtek Velencén, a Balatoni úton található bevásárlóközpontban 2020. július 8-án este, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy 41 éves budapesti férfi kozmetikai termékeket tulajdonított el az áruházból. A rendőrök a férfit elfogását követően előállították és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 26 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 7 fő bejutását pedig megakadályozták.