Segédmotor-kerékpárokat vezettek ittasan

2018. 05. 18., p - 07:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hét embert állítottak elő, köztük négyet ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. május 17-ére virradó éjszaka Ugod belterületén igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő helyi lakost. A férfival szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, ezért a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. május 17-én 16 óra körül ellenőriztek egy 61 éves helyi lakost, aki Pétfürdő utcáin haladt segédmotor-kerékpárjával. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott, az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.  A sofőrt előállították a helyi rendőrkapitányságra.

Mindkét ittas járművezető ellen büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.