Segédmotor-kerékpárokat vezettek ittasan

2018. 05. 18., p - 07:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hét embert állítottak elő, köztük négyet ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. május 17-ére virradó éjszaka Ugod belterületén igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő helyi lakost. A férfival szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, ezért a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. május 17-én 16 óra körül ellenőriztek egy 61 éves helyi lakost, aki Pétfürdő utcáin haladt segédmotor-kerékpárjával. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott, az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.  A sofőrt előállították a helyi rendőrkapitányságra.

Mindkét ittas járművezető ellen büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.