Segédmotor-kerékpárokat vezettek ittasan

2018. 05. 18., p - 07:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hét embert állítottak elő, köztük négyet ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. május 17-ére virradó éjszaka Ugod belterületén igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő helyi lakost. A férfival szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, ezért a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. május 17-én 16 óra körül ellenőriztek egy 61 éves helyi lakost, aki Pétfürdő utcáin haladt segédmotor-kerékpárjával. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott, az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.  A sofőrt előállították a helyi rendőrkapitányságra.

Mindkét ittas járművezető ellen büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.