Szállítógép törte el a bokáját

2018. 08. 04., szo - 09:20
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Letenyei Rendőrőrs vádemelést javasol a munkagépet bekapcsoló alkalmazottal és a munkáltatóval szemben.

Egy becsehelyi üzemben történt balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2017. szeptember 18-án, hajnalban. Egy elakadt és emiatt leálló, fahulladékot szállító gépbe mászott be egy nő, melyet nem vett észre a munkatársa és utóbbi újból bekapcsolta a munkagépet. A hulladékfát eközben kiszabadító nőnek az újrainduló szállítógép eltörte a bokáját.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint több munkavédelmi szabályt is megszegtek az alkalmazottak és a munkáltató is.

A munkagépet bekapcsoló alkalmazottal és a munkáltató vállalkozóval szemben foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Letenyei Rendőrőrse a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.