Tettlegességig fajult a vita

2018. 07. 13., p - 10:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai egy férfi és egy nő ellen folytattak nyomozást garázdaság vétség miatt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. március 4-én 17 óra 50 perckor arról, hogy egy vilonyai vendéglátóhelyen egy nő és egy férfi között szóváltás alakult ki, ami tettlegességig fajult. A 31 éves ságvári illetékességű M. Anita és a 25 éves szintén ságvári lakos H. Tamás viselkedése az ott tartózkodó vendégek közül többekben félelmet, riadalmat keltett, ami miatt a két személyt előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feladta magát

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

 

Balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Meglőtte a kutyát

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben.

 

Mogyorókrémre szakosodott

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 42 éves szentgáli lakost, aki az elmúlt időszakban több alkalommal lopott édességet, majd értékesítette azokat.

 

Keressük Farkas Stefániát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 17 éves mezőkeresztesi lány eltűnése ügyében.