Vasúti balesetek

2020. 09. 16., sze - 12:50
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek.

Egy lepsényi férfi tehergépkocsival közlekedett 2020. szeptember 15-én a délelőtti órákban Simontornya belterületén a 64-es főúton Igar irányába, amikor a vasúti átjáróhoz érve figyelmen kívül hagyta a fényjelző készülék tilos jelzését, az átjáróba hajtott és letörte a félsorompó jobb oldali csapórúdját.

Mezőgazdasági járműszerelvénnyel közlekedett egy pincehelyi férfi 17 óra körüli időben Tolnanémedi külterületén egy földúton. A vasúti átjáróhoz érve a szabad jelzésen az átjáróba hajtott, ahol a pótkocsi leakadt és a síneken megállt. A sofőr megpróbálta a pótkocsit a sínekről a mezőgazdasági vontatóval letolni, de a Pécsről Budapestre tartó InterCity az ütközést nem tudta elkerülni, a pótkocsinak ütközött.

A balesetek körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.