Vonat elé hajtott

2020. 09. 20., v - 11:53
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi vonattal ütközött Konyáron.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. szeptember 19-én 20 óra 30 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy személygépkocsi vonattal ütközött.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi lakos közlekedett személyautójával Konyár területén, a Debreceni úton. Amikor a vasúti átjáróhoz ért nem biztosított elsőbbséget a Nagykereki irányába tartó vonatnak, azzal összeütközött. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg.  A jármű vezetője ezt követően a helyszínt elhagyta, azonban a rendőrök a közelben elfogták.  Mint kiderült a söfőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, az autót kivonták a forgalomból és kötelező felelősség biztosítása sem volt.  Az egyenruhások a személygépkocsi hátsó ülésén egy szatyornyi vágott dohányt találtak.

A 23 éves férfival szemben gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség miatt indított eljárást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság. Az autóban talált dohányárut a további eljárás lefolytatására a rendőrség átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékeseinek.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.