Vörösrézből készült tárgyakat lopott

2018. 01. 16., k - 11:06
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök vádemelést javasolnak a 34 éves férfi ellen.

A gyanú szerint a férfi 2017. október 5-én éjszaka Komáromban a Sport utcában az egyik ház udvarára a kerítésen át bemászott. Két helyiségbe bement és onnan vörösréz üstöt, valamint bojlert lopott el.

A komáromi rendőrök a bűncselekmény elkövetőjét azonosították és őt 2017. november 21-én tatabányai kollégákkal, Tatabánya területén elfogták.

K. Gábort lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az eltulajdonított tárgyakról elmondta, hogy azokat fémátvevő telephelyen értékesítette.

A Komáromi Rendőrkapitányságon az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.