Nincs teljes áramkimaradással érintett település

2018. 03. 19., h - 23:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Jász-Nagykun-Szolnok megyében jelenleg nincs áram nélkül maradt település. A rendőrök továbbra is megfelelő létszámmal biztosítják a közrendet, közbiztonságot.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Jász-Nagykun-Szolnok megye területén a szakemberek folyamatosan dolgoztak azon, hogy elhárítsák az időjárási körülmények okozta áramkimaradásokat.

Jelenleg teljes áramkimaradással érintett település nincs a megyében. A szakemberek munkájának eredményeként Örményesen, Mezőhéken, Karcagon, Mezőtúron, Berekfürdőn és Kengyelen egy-egy ingatlanban, illetve állandóan nem lakott, vagy külterületi részen fordul elő hiba, több fogyasztót érintő, részleges áramkimaradás Kisújszállás és Túrkeve belterületi, illetve lakott területén fordul elő.

A településeken a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is megfelelő rendőri létszámmal biztosítja a közrendet, közbiztonságot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás miatt keressük

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.