Nincs teljes áramkimaradással érintett település

2018. 03. 19., h - 23:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Jász-Nagykun-Szolnok megyében jelenleg nincs áram nélkül maradt település. A rendőrök továbbra is megfelelő létszámmal biztosítják a közrendet, közbiztonságot.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Jász-Nagykun-Szolnok megye területén a szakemberek folyamatosan dolgoztak azon, hogy elhárítsák az időjárási körülmények okozta áramkimaradásokat.

Jelenleg teljes áramkimaradással érintett település nincs a megyében. A szakemberek munkájának eredményeként Örményesen, Mezőhéken, Karcagon, Mezőtúron, Berekfürdőn és Kengyelen egy-egy ingatlanban, illetve állandóan nem lakott, vagy külterületi részen fordul elő hiba, több fogyasztót érintő, részleges áramkimaradás Kisújszállás és Túrkeve belterületi, illetve lakott területén fordul elő.

A településeken a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is megfelelő rendőri létszámmal biztosítja a közrendet, közbiztonságot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.