A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt

2020. 07. 14., k - 11:34
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Önként jelentkezett az a jogsértő, aki megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott Tiszajenő és Tiszavárkony között történt baleset helyszínéről.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrség szemtanúk jelentkezését várta a Tiszajenő és Tiszavárkony közötti útszakaszon, 2020. július 12-én 11 óra 35 perckor történt baleset kapcsán.

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy sofőr haladásakor az úttest jobb szélén közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, ami során a bal oldali forgalmi sávba áttérve leszorította a vele szemben közlekedő Volkswagen Transporter típusú személygépkocsit, továbbá a gépjármű mögött haladó Opel Vectra típusú autót. Az Opel Vectra sofőrje annak érdekében, hogy az ütközést elkerülje, vészfékezett és az útárokba lehaladva állt meg. A jogsértő a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül, Tiszavárkony irányába elhagyta. A baleset során az Opel gépkocsi utasa, egy hároméves kisgyermek - az elsődleges orvosi vélemény szerint - nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrségi felhívásnak köszönhetően a 42 éves nő önként jelentkezett a Szolnoki Rendőrkapitányságon, ahol a mai napon gyanúsítottként kihallgatták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Szerb kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb határsértők Kelebiánál

​​​​​​​Ezúttal is vonatra felkapaszkodva próbáltak meg bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták őket.