Előzés közben ütközött egy fának

2021. 09. 14., k - 09:35
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsival közlekedett Debrecenben, a Vámospércsi úton 2021. április 17-én 13 óra 30 perc körül, amikor egy jármű előzésébe kezdett. A sofőr, a manőver során nem megfelelően választotta meg az autója sebességét, megcsúszott és egy fának ütközött. A közlekedési balesetben egy személy súlyos, míg hárman könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrök a 32 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.

 

16 éve jogsi nélkül, most bíróság elé állt

A szekszárdi férfi vezetői engedélyét még 2004-ben vették el jogerősen ittas járművezetés miatt. Azóta is rendszeresen vezetett. A rendőrök sokadjára fogták el, ezúttal őrizetbe vették, és bíróság elé állították.